Tervetuloa Viihdekuoroliiton ilmoittautumispalveluun ja lippukauppaan!

Täällä voi ostaa lippusi Viihdekuoroliiton konsertteihin ja ilmoittautua mukaan Viihdekuoroliiton tapahtumiin.

Maksutapana käyvät suomalaiset verkkopankkitunnukset ja Visa / MasterCard / Visa Electro -kortit. Jos olet ostanut liput esitykseen, ne lähetetään PDF-tiedostona sähköpostiisi heti maksun jälkeen.Kuoroviihteellä Bileet
-
10,00 €

Tule nauttimaan viihdekuorojen upeasta showsta yökerhopuitteissa valoineen ja äänentoistoineen. Viime vuonna suuren suosion vuoksi kutsuimme kuorot vetämään jälleen yleisölle parhaat bilesettinsä ja bailaamaan upeissa puitteissa Apollo Live Clubilla rytmillisen kuoromusan tahtiin. Tänä vuonna esiintymässä seuraavat kuorot: Diskantti, Espoon Laulu, Escappella, Helsingin Laulu, Hiiden Laulu, Kartanon Laulu, Lauluyhtye Chime, Sekakuoro Puotin Laulu ry ja Sointu.


-
Kallion ala-asteen koulu, Helsinki
15,00 €

Kuorotellen Katselmus
-
Jollas89, Hki
300,00 €

Kovasti odotettu ja toivottu Kuorotellen -katselmus on viimeinkin tulossa! Viihdekuoroliitto järjestää yhteistyössä OK-opintokeskuksen kanssa kevään 2019 katselmuksen 30.3. Helsingin Jollaksessa. Katselmus on avoin kaikille kuorotyypeille ja lauluyhtyeille, jotka tuottavat itseään ja toisia viihdyttävää rytmimusiikkia. Jokaisella kuorolla tai lauluyhtyeellä on 15 minuuttia aikaa (sisääntuloineen ja poistumisineen) näyttää parastaan yleisölle, sekä asiantuntevalle tuomaristolle. Sähköinen äänenvahvistus on luvallinen, mikäli kuoro sen itse järjestää. Tarkempi sääntölinkki tällä sivustolla lähempänä ajankohtaa. Arvovaltaiseen tuomaristoon kuuluvat Viihdekuoroliiton taiteellinenjohtaja Kati Sannelvuo , Timo Lehtovaara, Merzi Rajala ja Jani Siven. Iltajuhlassa nähdään vielä kuoroja lavalla ja jaetaan kulta- hopea- ja pronssisertifikaatit sekä kiertopalkinnot. Jokainen osallistuva ryhmä saa tuomaristolta kirjallisen palautteen tapahtuman jälkeen.